Klantenservice: 0229-505289 | Mail: info@droommeubelconcurrent.nl | GRATIS BEZORGING EN MONTAGE IN NEDERLAND VANAF 450,-

Over ons

WAAROM DROOMMEUBEL CONCURRENT?

1. Gratis bezorging+montage!
2. Levering al binnen twee weken!
3. De mooiste meubel, voor de beste prijs!
4. Aanpassingen zijn altijd mogelijk!
5. Gemaakt door onze eigen meubelmakers!

CONTACTGEGEVENS

Droommeubel Concurrent
Grote Noord 16
Hoorn
0229-505289 - 06-37604149

OPENINGSTIJDEN

Zaterdag: 10:00-17:00

De start!:

In 2014 werd mijn (Sherwin Bouterse ”eigenaar”) dochter drie jaar. Toen wilde mijn vriendin een boomhut bed voor onze dochter bestellen, maar dat konden wij ons helaas niet veroorloven. Toen hebben wij besloten het bed zonder enige klus ervaring zelf te gaan timmeren. Het bed was klaar en er kwamen zoveel positieve reacties uit, waardoor ik en mijn vriendin Sandeep de achtertuin gingen omtoveren naar een ‘werkplaatsje’. Al snel kwamen wij er achter dat het meer dan hobbyen bleek te zijn en zijn wij samen naar de kamer van koophandel gegaan om er een VOF van te maken.  En al snel volgde er een ‘echte werkplaats’.

Met een showroom en werkplaats in 1 pand ging het toen nog Droombedden Concurrent in 2016/2017 goed af. De stijging was zo groot en er kwamen steeds meer personeelsleden bij, dat wij in 2017 de werkplaats hebben moeten verdrievoudigen qua ruimte. Toen er geen plaats meer voor de showroom was, hebben we besloten een prachtige winkel te openen in Hoon-Zwaag. Hier stonden onze meubelen tentoongesteld. Omdat wij niet alleen meer bedden, maar ook maatwerk kasten, banken, tv meubelen en nog veel meer zijn gaan maken, hebben wij de naam veranderd in Droommeubel Concurrent. Momenteel zit onze winkel in een prachtig pand in de binnenstad van Hoorn! Kom gezellig een keer op de koffie!

Wij van Droommeubel Concurrent zijn gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte houten meubelen. Daarnaast maken wij ook hele mooie kledingkasten en meer. Al onze producten worden geheel naar de wens van de klant geïnstalleerd en geleverd. Bij ons heeft u altijd de mogelijkheid om mee te denken voor nieuwe ideeën en wensen. Wij maken al uw dromen waar!

Wij hanteren een vastgestelde scherpe prijs, die een stuk lager ligt ten opzichte van vergelijkbare meubel winkels. Wie op zoek is naar een kinderbed of kledingkast van betaalbare topkwaliteit, kiest daarom voor Droommeubel Concurrent. Met ons haalt u een maatwerk bed of kledingkast van buitengewone kwaliteit in huis. De designs zijn oogstrelend en de afwerking is fraai.

De functionaliteit en uitstraling van het bed bepaalt u zelf, en is volledig naar eigen wens samen te stellen. Uw meubel wordt op maat gemaakt en laat zich naadloos integreren in uw persoonlijke slaapkamer.

In onze showroom kunt u ons product beleven!  Ook kunt u hier samen met een van onze adviseurs een kinderbed of kast op maat ontwerpen. Voor maatwerkkasten werken wij het liefst op afspraak, zodat u de volle aandacht krijg van onze adviseur. Neemt u contact met ons op om een afspraak te plannen?

  TOP